Unleashing Your Power to Innovate!

Succesvol innoveren

Innoveren kan niet zonder een systematisch en gedisciplineerd innovatie-proces. Vergroot uw innovatievermogen met INPAQT’s Innovation Capability Maturity Methode. INPAQT India past deze methode toe bij biotech- en farmabedrijven in Zuid-India.  Lees verder.

Doorbraakinnovaties

INPAQT verbindt. Lees hoe wij de speakers van TedxBinnenhof helpen met het verwezenlijken van hun Ideas worth Spreading. Met het door ons ontwikkelde platform leggen zij verbindingen met sleutelfiguren op de grensvlakken binnen en tussen organisaties.

Innovatieve organisaties

Hoe maakt u van een beheersorganisatie een innovatieve organisatie? Laveren tussen chaos en structuur? Welke kritische factoren spelen een rol? Maak kennis met de innovation building blocks van INPAQT en lees hier hoe u uw organisatie stap voor stap kan omvormen.

“A fool with a tool… ”

Mensen en teams innoveren. Systemen en tools zijn slechts ondersteunend. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop u het juiste innovatieteam samenstelt. Met de Belbin Methode leert u welke mensen u in uw team moet opnemen om goed te kunnen innoveren.

Boeken

Latest news

horizon-2020-teaser

TEDxBinnenhof

Interview prof. Felix Janszen

Boek prof. Felix Janszen als spreker

Prof. dr. Felix Janszen is expert op het gebied van innovatie- en verbeter management. Boek Felix voor een interessante spreekbeurt en breng uw gehoor in vervoering!

Vacatures

vacatures-inpaqt