Wij zijn een technologische innovatie hub. 

Onze getalenteerde developers, data scientists, business analisten en designers werken nauw samen met vooruitziende marktpartijen, wetenschappers en professionals aan slimme, AI ondersteunde platforms en tools.

Wat we doen

Inpaqt levert AI ondersteunde Decision Support Systemen voor complexe beslissingen in een snel veranderende omgeving op het terrein van o.a. Business Analytics (i.e. Customer analytics, HR Analytics) en Medical Diagnostics. Onze platforms verbinden 4 leercurves aan elkaar: machine learning, ervaringsleren, organisationeel leren en wetenschappelijk experimenteren cq leren; wij noemen dit Hyperlearning.

Om dit mogelijk te maken werken we met vele partners in een ecosysteem. Deze partners variëren van wetenschappelijke onderzoeksgroepen tot adviseurs tot marktpartijen. Inpaqt is in dit ecosysteem de technologische innovatiehub.

Visie van onze founder, Felix Janszen

We zitten in de ‘Age of innovation’. Voorbeelden zijn de opkomst van smart industry of industrie 4.0 en smart cities gevoed door digitalisering en digitale transformatie. Hele sectoren worden verstoord door disruptie van productie en waardeketens en disruptieve business modellen die door toepassing van nieuwe technologieën mogelijk zijn geworden. Denk aan de reisbranche die op zijn kop is gezet door de booking.coms, de taxibranche door Uber, het hotelwezen door AirbnB. In onze visie vraagt digitale transformatie van een organisatie het managen van gecombineerde innovatie op de volgende gebieden gebieden: technologie, proces, business model, sociaal en besturing of management. Snelheid van leren is hier een van de belangrijkste kerncompetenties.

 

Door het management van organisaties te ondersteunen met slimme besluitvormingsprocessen en tools op verschillende terreinen helpen wij bedrijven snel te leren en effectief en efficiënt onderweg te zijn in de digitale transformatie.

Over de oprichter

Felix Janszen

Directeur en Founder

Felix Janszen heeft in 2001 Inpaqt opgericht om een brug te slaan tussen wetenschappelijke theorie en bedrijfsmatige praktijk. Hij is emeritus Hoogleraar Management van Technologie en Innovatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1990-2009). Hij heeft jarenlange ervaring in de R&D van Nederlandse multinationals. Hij is mede oprichter geweest van 2 biotech bedrijven.

Hij heeft biochemie (dr.), bedrijfseconomie (drs) en wiskunde (MO-A) gestudeerd.

Team

Bogdan Spinean

Leading Software Architect

JOOST VAN LAWICK VAN PABST

Leading Software Engineer / Data Scientist

OTTO VAN DER MEER

Sr Front End Developper

CRISTIAN MARIS

Leading Data Scientist / Software Engineer

RALUCA LICHIARDOPOL

Leading data scientist

BORIS MOGILEVSKI

UX Designer

Heeft u een idee?

Wij denken graag met u mee.