INPAQT

Unleashing your power to innovate

 

Inpaqt is een technologie bedrijf dat door combinatie van digitale technologieën – IT, AI, Blockchain, IoT en Gaming – kennis ontwikkeling en kennis delen binnen bedrijven, in ketens en in netwerken van organisaties faciliteert.

SaaS platforms

Samen met partner bedrijven ontwikkelen wij AI modellen en SaaS platforms. Onze partners exploiteren de slimme platforms in hun markt.

Strategie operationaliseren

Vanuit onze jarenlange ervaring met innovatiemanagement hebben wij een geintegreerde toolset ontwikkeld voor het omzetten van strategie in operatie.

De digitale onderneming

Data is het nieuwe olie. Data driven besluitvorming de nieuwe mantra. Iedereen is er zich van bewust dat we in een revolutionaire tijd leven, waarin ontwikkelingen razendsnel gaan.

Algemeen wordt aangenomen dat we aan het begin staan van een vierde industriele revolutie die gedreven wordt door de penetratie van internet tot in de haarvaten van de samenleving, steeds verdergaande digitalisering, opkomst van AI, IoT, blockchain en aanverwante technologieen.

De uitdaging

Geen enkele business sector kan zich aan de disruptieve krachten van digitalisering onttrekken. Dit betekent dat bedrijven de nieuwe technologieen moeten omarmen en weten toe te passen op hun business.

Technologie, applicaties, organisatie en het ecosysteem waarin de organisatie zit – markt en partners – ontwikkelen zich in een co-evolutionair proces. De uitdaging voor het management is om de intelligente systemen die dit mogelijk maken werkelijk intelligent te maken en in onderlinge samenhang te innoveren.

Learn more

Waar staat u?

Doe onze Digital Readiness Assessment en kijk wat voor uw organisatie de volgende stap kan zijn. Of kies voor een van onze andere innovatie assessments.

Management van de digitale transitie

Digitalisering is niet simpelweg een digitale tool gebruiken. Het vraagt programmatische veranderingen van strategie, technologie, organisatie en cultuur. Lees meer over wat dit betekent voor succesvol management van digitale transformatie in onze whitepaper.

Verified by MonsterInsights