Directies innoveren met INPAQT

INPAQT begeleidt directies bij het ontwikkelen van innovatievaardigheden en het realiseren van noodzakelijke verandering en groei. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring en onze unieke Innovation Management Suite © helpen we u met het wegnemen van belemmeringen die innovatie, verandering en groei in de weg staan. Wij weten als geen ander welke belemmeringen u in uw innovatieproces tegenkomt. Onze gecertificeerde Business Accelerators hebben zelf aan het roer gestaan van organisaties. In wisselende functies. Van investeerder tot ondernemer, van operationeel manager tot directeur. Hierdoor ervaren directies ons als gesprekspartners die werkelijk begrijpen waar het in hun dagelijkse praktijk om draait.

Waarom innoveren met INPAQT?

Onze Business Accelerators – experts met domeinkennis op directieniveau

INPAQT heeft een team van ervaren professionals, de Business Accelerators, die het innovatieproces in uw organisatie ontwikkelen en implementeren. Wij trainen en coachen uw medewerkers met als doel zelf-innoverend vermogen te scheppen binnen uw organisatie. Ook trainen we u in het werken met onze IMS. Onze Business Accelerators zijn resultaatgericht en staan garant voor een professionele implementatie van innovatiemanagement. Daarnaast beschikken zij over voldoende domeinkennis om maatwerk te garanderen.

I

Onze Innovation Management Suite – uniek en zeer compleet

Waarom innoveren met INPAQT? Onze toegevoegde waarde zit hem vooral in het gebruik van onze unieke Innovation Management Suite, die Felix Janszen met een team van ervaren software-experts heeft ontwikkeld. Onze IMS is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet en flexibel innovation managementsysteem, waarmee alle facetten van het innovatieproces effectief zijn te managen. Onze IMS is momenteel de meest complete web based tool set, met artificial Intelligence, machine learning en bijvoorbeeld gamification. Als SAAS-oplossing of in licentie. Lees meer over onze web based tooling.

Ons Onderzoek Best Practices – de laatste kennis vertaald in advies, opleiding & training

INPAQT voert onder leiding van prof. dr. Felix Janszen onderzoek uit naar best practices, methoden en tools op het gebied van innovatie-management. We signaleren trends en brengen behoeften van opdrachtgevers in kaart. Wij werken samen met universiteiten uit binnen- en buitenland zoals de RSM Erasmus Rotterdam en de Universiteit van Wageningen. Wij vertalen de verzamelde kennis in trainings- en opleidingsprogramma’s voor Corporates, MKB en overheden.

Onze aanpak – effectief, betaalbaar                                                                              en klantgericht                

Onze deskundigheid en aanpak zorgen ervoor dat u snel en effectief uw innovatieprocessen gaat managen, terwijl uw investering minimaal is. Met ons IMS stellen we u in staat om zelf aan het roer te blijven staan en daarmee ook de kosten van uw innovatieproces in de hand te houden.  Dus geen gepeperde rekeningen die u van ’s lands bekende organisatie-adviesbureau’s gewend bent. Bij INPAQT draait alles om u.